اصلاحاتیها علیه زاکانی یا احمدینژاد ثانی
«علیرضا زاکانی» در روزهای دورخیز به سمت شهرداری تهران اظهار داشت رئیسجمهوری به من وزارت رفاه و بهداشت را پیشنهاد داد. به گفته زاکانی، رئیسی در نهایت پذیرفت که در شهرداری پایتخت موثرتر خواهد بود و قرار شد دولت از حضور نماینده قم در راس بلدیه تهران حمایت کند. حالا بسیاری از تحلیلگران میگویند
«علیرضا زاکانی» در روزهای دورخیز به سمت شهرداری تهران اظهار داشت رئیسجمهوری به من وزارت رفاه و بهداشت را پیشنهاد داد. به گفته زاکانی، رئیسی در نهایت پذیرفت که در شهرداری پایتخت موثرتر خواهد بود و قرار شد دولت از حضور نماینده قم در راس بلدیه تهران حمایت کند.
حالا بسیاری از تحلیلگران میگویند با اینکه رئیسی در دولت خود به کاندیداهای پوششی و غیرپوششی انتخابات اخیر مثل قاضی زاده هاشمی و محسن رضایی منصب داده و نیز شاخصترین افراد حلقه جلیلی را مسئول مذاکرات هستهای کرده اما به چشم دیگری به زاکانی نگاه میکند.
از سوی دیگر، خیلی از رقبای اصلاحاتی و اعتدالی و … با توجه به جاهطلبی که در زاکانی میبینند در معادلات سالهای پیشرو او را به چشم اصلیترین گزینه اصولگرایان برای جانشینی رئیسی میبینند.
روزنامه «آرمان ملی» در تحلیلی با عنوان «زاکانی؛ احمدینژاد دوم» نوشت: این روزها اذهان بارها به خاطرات سال ۸۵ باز میگردد، سالی که ائتلاف رایحه خوش خدمت شکل گرفت و به شورای شهر راه یافتند. اعضای این ائتلاف جزو یاران احمدینژاد بودند که پس از فتح پاستور در سال ۸۴ در تلاش بودند تا شورای شهر را هم از آن خودشان کنند. از این جمع برخی به شورای شهر رفتند و برخی دیگر بهشتی نشدند اما رایحه خدمت به شعاری برای دولت احمدینژاد تبدیل شد.
این رسانه حامی خط مرحوم هاشمی رفسنجانی با اشاره به شکست پروژههایی نظیر «رجایینمایی» احمدینژاد و تبلیغات حول «سادهزیستی» وی میافزاید: مشخص نیست که چرا برخی سعی دارند هنوز مسیر شکست خورده را از ابتدا طی کنند، افرادی مانند علیرضا زاکانی!
همنشینی زاکانی با معتادان و زندانیان
اگر رایحه خوش خدمت کلماتی بود که احمدینژادیها در وصف اقدامات او میکردند اما حامیان زاکانی از دو کلمه «هفته خدمت» بهره میبرند. ظاهرا شهردار تهران هر هفته بنا دارد به یک منطقه یا مکان برود تا ضمن بازدید از شرایط وعده خدمت بدهد. به عنوان نمونه او به بازدید از زندان فشافویه پرداخت و وعدههایی برای خانواده زندانیان بهواسطه کمک شهرداری داد چنانکه خبرگزاری فارس از تیتر «کمک شهرداری به خانواده زندانیان » استفاده کرد اما مشخص نکرد این کمکها از چه منبعی تامین میشود و آیا بودجهای در شهرداری تهران برای کمک به خانواده زندانیان اختصاص یافته است که شهرداران قبل از پرداختش برای این منظور خودداری کردند یا قرار است از بودجه بخشهای عمرانی و فرهنگی صرف کمک به خانواده زندانیان و شهرت علی رضا زاکانی شود؟
همچنین،۲۰ آبان بود که شهردار تهران در پویش «قرار خدمت» به منطقه ۱۶ شهرداری تهران رفت و نکته قابل تامل اینجا است که او پای درد دل معتادان متجاهر در پاتوقشان بود، برخی معتادان از زخم باز خود و مشکلاتشان سخن گفتند و خواستار رسیدگی به وضعیت درمانی خود شدند که شهردار تهران پس از بررسی موضوع، دستور اعزام تیمهای بهداشت و درمان شرکت شهر سالم برای رسیدگی به وضعیت درمانی آنها را صادر کرد. این وعده به معتادان هم جنبه نمایشی دارد چرا که درمان معتادان از وظایف اصلی شهرداری نیست و ستاد مبارزه با مواد مخدر این مسئولیت را بر عهده دارد چنانکه مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر در پاسخ به این سوال که وظیفه نگهداری از معتادان متجاهر بیمار با کدام نهاد است؛ گفت: «مراکز درمانی، دانشگاههای علوم پزشکی و اورژانس این وظیفه را بر عهده دارند.»
به نوشته آرمان، زاکانی باید بداند انجام طرحهای بدون مطالعه در پایتخت پاسخگو نیست مانند همین تاسیس گرمخانه برای کارتنخوابها و بیخانمانها که تبلیغات زیادی برای آن شد اما با استقبالی مواجه نشد.
گزینه نزدیک به زاکانی در آموزش و پرورش
رسانه اعتدالیون با توجه به در پیش بودن جلسه رای اعتماد به گزینه وزارت آموزش و پرورش نوشت: میتوان این گمانه را مطرح کرد که زاکانی بهخوبی از غیر قابل تحقق بودن برخی وعدهها خبر دارد اما شاید دو هدف را دنبال میکند یکی طی مسیر احمدینژاد و رسیدن به پاستور از طریق اخذ رای طبقه محروم جامعه.
گمانه دیگر هم سرپوش گذاشتن بر اقداماتی است که نامش در آنها پررنگ شده مانند همین چند وقت پیش که دامادش را به عنوان مشاور و دستیار خودش در شهرداری معرفی کرد البته با فشار افکار عمومی مجبور به کنار گذاشتن او شد. اخیرا هم دبیر کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به بیان توضیحاتی درباره ماجرای فامیلی گزینه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش با شهردار تهران پرداخت.
محمد رضا احمدی درباره جزئیات آخرین جلسات کمیسیون آموزش مجلس با گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد فیاضی توضیح داد که ماجرای آشنایی او با زاکانی به سالها قبل از ازدواج برادرش با دختر زاکانی برمیگردد. زمانی که فیاضی با زاکانی آشنا شده برادرش که هم اکنون داماد زاکانی است ۶ ساله بوده و دختر آقای زاکانی در آن زمان ۱ ساله بوده است. احمدی در ادامه بیان کرد: بر اساس این توضیحات معرفی فیاضی به عنوان گزینه وزارت ربطی به رابطه او با شهردار تهران ندارد.
برچسب ها :احمدی نژاد ، اصلاح طلب ، اصولگرایان ، اعتدالی ، انتخابات ، ایران مامن ، رئیسی ، روزنامه آرمان ، زاکانی ، سعید جلیلی ، شهرداری تهران ، شهید رجایی ، علی باقری ، قاضی زاده هاشمی ، کاندیدای پوششی ، محسن رضایی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0