بازی حماسی مذهبی «سفیرعشق» عرضه شد
«سفیرعشق» بزرگترین بازی روایی مذهبی ایرانی که ایده پردازی، طراحی و ساخت آن از پنج سال پیش توسط عماد رحمانی مدیر پروژه و کارگردان آن و تیم ۲۵ نفری همراهش آغاز شده بود، سرانجام طی مراسمی رونمایی شد و در اولین مرحله ۲۰۰ هزار نسخه از این بازی منتشر و عرضه میشود. به گزارش ایران
«سفیرعشق» بزرگترین بازی روایی مذهبی ایرانی که ایده پردازی، طراحی و ساخت آن از پنج سال پیش توسط عماد رحمانی مدیر پروژه و کارگردان آن و تیم ۲۵ نفری همراهش آغاز شده بود، سرانجام طی مراسمی رونمایی شد و در اولین مرحله ۲۰۰ هزار نسخه از این بازی منتشر و عرضه میشود.
به گزارش ایران مامن، عماد رحمانی کارگردان و طراح این بازی با اشاره به اینکه طی هماهنگی با تعدادی از فروشگاههای مطرح، سفارش این بازی از طریق درگاههای فروش این فروشگاهها از روز شنبه ۶ دی ماه امکانپذیر است، گفت: عرضه نسخه دانلودی یا فروش دیجیتال بازی ظرف کمتر از دو هفته دیگر آغاز میشود.
وی همچنین ضمن تشکر از همراهی بنیاد ملی بازیهای رایانهای برای تسریع در زمان صدور مجوز لازم برای انتشار این بازی گفت: بنیاد در خصوص صدور مجوز بازی همکاریهای لازم را با این مجموعه داشته و مجوزهای لازم ظرف مدت ۲ ساعت صادر شده است.
مهدی جعفری جوزانی رئیس مرکز تولید و نشر دیجیتال انقلاب اسلامی و تهیه کننده بازی سفیر عشق هم پیش از این در گفتگویی با اشاره به حمایتهای صادقانه مدیریت جدید بنیاد ملی بازیهای رایانهای از این بازی ابراز امیدواری کرده بود که با توجه به روحیه سید صادق پژمان در بنیاد ملی بازیهای رایانهای در حمایت از تولید بازیهای فاخر شاهد حمایتهای بیشتر این مجموعه در پروژههای بعدی باشیم.
«سفیرعشق» یک بازی اکشن سوم شخص در سبک Hack and slash، است که فاز نخست آن روی پلتفرم پی سی به امید زنده شدن دوباره بازیهای پی سی و بزرگ در ایران منتشر شد.
داستان اصلی «سفیرعشق» درباره جوانمردی ایرانی به اسم «مهران» است که از یک ترومای سنگین روحی رنج میبرد. مهران که در رکاب حسن بن علی(ع) جنگیده، پس از صلح ایشان سرخورده از بیداد امویان به زادگاهش «ری» برمیگردد.
پس از گذر زمان با افزایش فشار بر شیعیان حضرت علی(ع) عازم کوفه میشود.«سفیر عشق: روز واقعه» روایتگر روزهایی از زندگی مهران است که با داستان مسلم بن عقیل(ع) همراه میشود.
ایده اولیه ساخت «سفیرعشق» از سال ۱۳۹۳ توسط عماد رحمانی مطرح و تولید آن از سال ۱۳۹۷ با همراهی و مشارکت مرکز تولید و نشر دیجیتال انقلاب اسلامی (متنا) آغاز شد. طی دو سال تیمی ۲۵ نفره به طور متمرکز روی این پروژه کار کردند تا محصول برای اربعین امسال به صورت فیزیکی وارد بازار شود. اتفاقی که در اربعین به دلیل شیوع ویروس کرونا و ابتلای عماد رحمانی و تعدادی از اعضاء تیم همراهش به کرونا نیفتاد و رونمایی از این بازی با تاخیری چند ماهه همزمان با روز ولادت حضرت زینب (س) انجام شد.
به گفته رحمانی برای روایت سینمایی بازی سفیر عشق بیش از ۳۰۰ دقیقه موشن کپچر ضبط شده و برای گرافیک کار از حداکثر توان فنی Engine Unreal ۴ استفاده شده است که یکی از قدرتمند ترین ابزارهای روز مورد استفاده بزرگترین شرکتهای بازیسازی دنیا است.
گیم پلی بازی یک اکشن سوم شخص هک اند اسلش است، اما به فراخور روایت، یک سری گیم پلیهای منحصر به فرد خود را نیز دارد.
روز واقعه، در محیطها و سرزمینهای متنوعی اتفاق میافتد که برای شبیهسازی این محیطها، با تحقیقات گسترده و دقیق بر اساس منابع تاریخی، از جدیدترین متدهای مدلسازی بازی استفاده شده است .
سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج، در آیین رونمایی این بازی با اشاره به اینکه بازی رایانهای سفیر عشق یک اثر فاخر و همسو با مؤلفههای فرهنگی ایران است، گفت: ما در آغاز راهی قرار داریم که این امید را میدهد خلاقیتهای بیشتری را پیش رو داشته باشیم. امیدوارم بستری برای شکوفایی استعدادهای جوانان این مرز و بوم در چنین مسیری بیش از پیش فراهم شود.
سردار سلیمانی همچنین تصریح کرد: ما تمام ظرفیتهای خود را برای پشتیبانی به میدان خواهیم آورد تا از این استعدادها حمایت کنیم، ملت ایران این توقع را دارند که تولید این محصولات در تراز ایران و گام دوم انقلاب استمرار داشته باشد و به خلق یک اثر بسنده نشود.
گفتنی است بازی در فاز اول روی پلتفرم پی سی عرضه شده است و به گفته عماد رحمانی، کارگردان این بازی، سفیر عشق در فاز دوم روی پلتفرم پلی استیشن منتشر خواهد شد. هرچند که به گفته رحمانی احتمال عرضه بازی روی پلتفرم ایکس باکس هم وجود دارد.
برچسب ها :بازی ، سفیر عشق ، عاشورا ، مذهبی ، مسلم ابن عقیل
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0