صفحه دانهدرشتها در پرونده دبش
به گزارش ایران مامن، پس از اظهارات دیروز رئیس قوه قضاییه درباره روند پرونده فساد چای دبش، ارگان مطبوعاتی دولت از پیشگامی دستگاه اجرایی در این زمینه نوشت.
«ایران» در گزارشی با عنوان «برخورد و پیگیری تمام قد دولت در فساد دبش» روی آن بخش از اظهارات حجت الاسلام «غلامحسین محسنی اژهای» در نشست پرسش و پاسخ دانشگاه یاسوج متمرکز شد که در پرونده فساد اولین خبر به خود دولت رسید، معاون اول رئیس جمهور به محض اینکه این خبر به او رسید، این مسأله را پیگیری و دنبال کرد و بعضی از افراد را (در وزارت جهاد کشاورزی) جابهجا کردند، (این جابهجاییها هم) به این دلیل بود که آن زمان هنوز برای اعضای دولت محرز نبود که چه کسی مجرم است و چه کسی مجرم نیست، اما با توجه به اطلاعاتی که در دست داشتند برخورد اداری کردند.
مرتبط:
با پول فساد دبش میشد چند پل ساخت؟
مسابقه فساد؛ سبقت چای از فولاد
دوباره فساد با بوی قرص برنج
به نوشته ایران، برخلاف موارد مشابه فساد در گذشته، که از ابتدا تا آخر قوه قضائیه یا نهادهای نظارتی بیرون از دولت به پروندههای فساد ورود کرده و در اغلب موارد با ایستادگی دولت وقت هم مواجه میشدند، در این دولت رویه کاملاً برعکس بود. ابتدا خود دولت سیزدهم این فساد را کشف کرد و در ادامه برای بررسیهای دقیقتر به قوهقضائیه سپرده شد.
با این حال، منتقدان، رسانههای طرفدار دولت مانند «کیهان» و «ایرنا» را متهم به سانسور اظهارات قاضی القضات کردند.
به گزارش «انتخاب» سخنان دیروز رئیس قوه قضائیه در مورد محکومیت «سیدجواد ساداتی نژاد» وزیر سابق کشاورزی دولت رئیسی به سه سال حبس منجر به واکنش متفاوت رسانههای نزدیک به دولت شد. رسانههای حامی دولت با سانسور محکومیت زندان وزیر رئیسی این بخش از صحبت های اژه ای را پوشش ندادند.
سایر رسانههای جبهه مقابل دولت هم کوشیدند تا جایی که میتوانند حریف را آماج حملات خود قرار دهند. به این ترتیب تصویر ساداتی نژاد روی صفحه نخست اغلب روزنامههای اصلاحاتی و اعتدالی قرار گرفت.
به نوشته «شرق»، وزیر سابق کشاورزی به رغم همه شعارهای پرطمطمراق همان ابتدای کار با انتصابات فامیلی به صدر اخبار آمد و درنهایت محکوم مهمترین پرونده فساد در وزارتخانه جهاد کشاورزی شد تا اولین وزیری باشد که چنین دستاوردی داشته، زیرا تاکنون هیچ وزیری بهطور مستقیم در هیچ پرونده فسادی متهم یا محکوم نبوده است، بماند که طبق گفتههای رئیس قوه قضائیه نه فقط ساداتینژاد که وزیر دیگری هم از دولت سیزدهم در پرونده دبش احضار و بازجویی شده که به گزارش خبر فوری وزیر دوم همان «سیدرضا فاطمیامین» وزیر سابق صمت است، بنابراین فعلا دولت سیزدهم رکوردار وزرای متهم به فساد در میان همه دولتها است.
به گزارش «رویداد ۲۴» او بههمراه چندین مقام دیگر وزارت جهاد کشاورزی مرتکب فسادی به مبلغ هزار و ۱۷۱ میلیارد تومانی شدهاند. او در پرونده فساد نهادههای دامی به عناوین «اخلال در نظام پولی یا ارزی کشور از طریق قاچاق عمده ارز یا ضرب سکه قلب یا جعل اسکناس یا واردکردن یا توزیعنمودن عمده آنها اعم از داخلی و خارجی، معاونت در اخلال نظام اقتصادی، نظام تولیدی و توزیعی نهادههای دامی کشور به طور عمده و کلان از طریق استفاده از دادههای رایانهای مجعول در سامانه بازارگاه، صدور تصدیقنامه خلاف واقع و جعل کوتاژهای غیرواقعی به تعداد ۵۴ فقره و رانت ویژه وزارت جهاد کشاورزی به شرکت آریو تجارت سهیل» متهم شده بود.
در این باره «خبرآنلاین» در گزارش مرتبط خود آورد: جدای اینها این که مدعی مدیریت جهادی باشند و وزیر جهاد آن به اتهام فساد برکنار و به سه سال زندان محکوم شود هم طنز تلخی است! البته امید دارد با بهره از ماده ۴۷۷ آیین دادرسی کیفری رای صادره خلاف شرع بیّن تشخیص داده و با تجویز اعاده دادرسی، پرونده به دیوان عالی کشور ارسال شود تا در شعبی خاص رسیدگی و رای قطعی برای آن صادر کنند.
در میان روزنامههای اصولگرا رویکرد «جوان» جالب توجه بود که این بخش از اظهارات قاضی القضات را برجسته ساخت که «تفاوت و تبعیض در برخورد با مجرمان را اجمالا قبول دارم» و این در حالی است که فحوای سخنان رئیس قوه قضاییه برخورد قاطع و بدون ملاحظه با دانه درشتها در مفاسد اقتصادی و نمود آن صدور حکم در این پرونده برای هشت نفر اعم از وزیر و معاون وزیر بود.
برچسب ها :اصلاح طلب ، اصولگرا ، اعتدالی ، ایران ، ایران مامن ، چای دبش ، دولت سیزدهم ، رسانه ، ساداتی نژاد ، سانسور ، سیاست ، شفافیت ، فاطمی امین ، فساد ، قوه قضاییه ، مطبوعات ، وزارت کشاورزی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0