
وقایع زاهدان و سیستان؛ مردم کدام را باور میکنند؟
بسیاری مرجعیت رسانهای در داخل را قبول ندارند تا جایی که برخی شبکههای فارسیزبان خارجی میکوشند با استفاده از این خلا تقریبا هر چه میخواهند را تحت عنوان خبر روی خروجیهای خود بفرستند.
بسیاری مرجعیت رسانهای در داخل را قبول ندارند تا جایی که برخی شبکههای فارسیزبان خارجی میکوشند با استفاده از این خلا تقریبا هر چه میخواهند را تحت عنوان خبر روی خروجیهای خود بفرستند.
لابلای سطوری که در بیانیهها و توئیتها و ... اعوان و انصار دو جریان رقیب رد رو بدل میشد، نمیتوان از اعداد و ارقام نجومی گذشت که در هیاهو و آتش جنگ قدرت پنهان میشود
فیلترینگ سیاستی است که پیشاپیش نتایج آن نمایان شده و مانند عرصههای حکمرانی سیاسی، اقتصادی و مدنی، حکمرانی ارتباطاتی نیز به دگرگونیهای عمیق نیاز دارد
بعضی در فضای مجازی به مقایسه دلارهای آزادشده بعد از آزادی «جیسون رضاییان» در دوره «حسن روحانی» اشاره کرده و نوشتند در آن دوره دلارها به صورت نقد وارد کشور شد و اکنون به صورت نسیه و برای تسویه غذا و دارو.
در بسیاری مواقع حتی نمیدانید خبر و موضوعی که روی آن کار میکنید، ممکن است بعدها (تحت شرایطی) به موضوعی ممنوعه تبدیل شود
طالبان با سلاخی خبرنگاران و دیپلماتهای ایرانی همان کاری را کرد که اسرائیلیها با هیات ربودهشده ایرانی در لبنان
دولت بارها گرانی اقلام گوناگون اساسی را منکر شده اما چندی بعد تغییر قیمتها به وقوع پیوسته است مانند نان که گرانیِ آن بار روانی سنگینی بر جامعه تحمیل میکند و خود شاخصی از گرانی محسوب میشود
نتفلیکس چندین بار ساختار خود را کوبیده و احیا کرده است و از این لحاظ شرکتی با ریسک مدیریتی بالا به حساب می آید
در ماههای اخیر برآوردهای مختلفی درباره گردش مالی فیلترشکنفروشها صورت گرفته است؛ از ماهی هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان تا سالی ۴۰، ۵۰ هزار میلیارد که دو نماینده مجلس چند هفته پیش به آن اشاره کردند.
مشخص نیست از میان هزاران کانال مجازی که تحت عنوان صیغه و ازدواج موقت و همسریابی و ... فعالیت دارند کدام یک صاحب مجوزند و مجوزشان تا کجا دستشان را در این عرصه بازگذاشته است.
امیر حمزه نژاد
غلط بزرگ بانکهاکوثر شیخ نجدی
مردم همه آلزایمر ندارند!محمد منصورنژاد
کار کارِِ انگلیسیها است یا …دکتر حسن سلامی
مُفتّش بزرگ