با سلام
متنی بسیار دقیق و موشکافانه بود.
و راه حل درست و دقیقی ارائه کرده بودند.
به ایشان به دلیل اندیشهورزی دقیق و بهروزشان دستمریزاد میگوییم.
برخی از اعضای هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان در پی صدور بیانیه نمایندگان استانی شورای همسانسازی و در اعتراض به عدم اجرای کامل قانون همسانسازی حقوق اعضای هیئت علمی در این دانشگاه، از روز شنبه ۶ آذر تمام امور آموزشی پژوهشی و فرهنگی به ویژه برگزاری کلاسهای درسی خود را تعلیق کردند. لازم به ذکر
برخی از اعضای هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان در پی صدور بیانیه نمایندگان استانی شورای همسانسازی و در اعتراض به عدم اجرای کامل قانون همسانسازی حقوق اعضای هیئت علمی در این دانشگاه، از روز شنبه ۶ آذر تمام امور آموزشی پژوهشی و فرهنگی به ویژه برگزاری کلاسهای درسی خود را تعلیق کردند.
لازم به ذکر است مجلس شورای اسلامی در اواخر اسفندماه سال گذشته، مفاد جزء (۲) از بند (و) تبصره (۲) قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور موضوع «همسانسازی حقوق اعضای هیأت علمی دانشگاه های وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حقوق اعضای هیأت علمی غیربالینی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» را با هدف رفع تبعیض و اجرای عدالت در میزان دریافتی و مزایای کلیه اعضای هیأت علمی دانشگاه ها و مؤسسات آموزشی و پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به تصویب رساند.
دلیل تصویب این قانون از سوی مجلس شورای اسلامی این بود که اعضای هیأت علمی با شرایط و وظایف و خدمات آموزشی و پژوهشی یکسان، در وزارتخانه های مختلف، حقوق و مزایای متفاوتی دریافت می کردند که موجب بی انگیزگی، احساس یأس و ناامیدی و بعضاً مهاجرت و خروج استادان از کشور شده بود.
با این وجود این قانون که انتظار می رفت عدالت حقوقی را برقرار سازد با عدم اجرا برای اعضای هیأت علمی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی وابسته به دستگاه های اجرایی که تا کنون تابع ماده یک قانون احکام دائمی برنامه های توسعه بوده و از ضوابط و مقررات حاکم بر وزارت عتف تبعیت می کردند و قواعد و فرایندهای یکسانی در زمینه جذب، نگهداشت، ارتقا و نظام حقوق و دستمزد داشتند، نه تنها به عدالت مورد نظر جامه عمل نپوشاند بلکه خود زمینه ساز تبعیضی به مراتب عمیقتر از پیش شد.
متاسفانه تفسیرپذیری عبارات و واژه های «دانشگاه ها»، «وابسته» و «وزارت عتف» در نگاه به قانون همسانسازی حقوق اعضای هیات علمی موجب شد تا در هشت ماه گذشته، مشکلات متعددی برای برخی ذینفعان و اعضای هیات علمی دانشگاه ها و پژوهشگاه های دستگاه های اجرایی به جهت محروم شدن از مزایای این قانون پدید آید.
به طور معمول هر تصمیم سیاستی پس از تصویب و اجرا از سوی نهادهای سیاستگذار رصد میشود تا در صورت وجود نواقص و کاستی های احتمالی، اصلاحات لازم انجام شود؛ امری که متأسفانه تاکنون درباره قانون همسانسازی با وجود آشکار شدن آثار زیانبار آن به ویژه تبعیض ناروا و به دور از انصافی که در مورد اعضای هیأت علمی دانشگاه ها و مؤسسات پژوهشی دستگاههای اجرایی اعمال شده، تحقق نیافته است.
بدون شک این تبعیض ناروا و آشکار که با محروم ساختن اعضای هیات علمی دانشگاه ها و پژوهشگاه های موسسات اجرایی و ایجاد حس تحقیر شدن و سرخوردگی در آنان همراه است، بیانگیزگی اعضا در ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی باکیفیت و مناسب را در پی خواهد داشت.
در این راستا، اعضای هیئت علمی فرهیخته و شریف دانشگاه فرهنگیان بیش از ۸ ماه جهت احقاق حق و رفع ظلم و تبعیض ناروا و آشکار و نادیده گرفته شدن همسانسازی حقوق خود، تمامی مسیرهای قانونی و اداری را طی کردند اما تاکنون به نتیجه لازم نرسیدند و بر این اساس با صدور بیانیهای اقداماتی نظیر تعلیق، درخواست عزل هیأت رئیسه دانشگاه و تجمع را در دستور کار قرار دادهاند.
متن بیانیه شورای نمایندگان استانی همسانسازی دانشگاه فرهنگیان به شرح ذیل است:
به نام خدا
«باید جا بیفتد در ذهن جامعه که معلّم یک مرجع است. معلّم یک شخصیّت والا است. معلّمی، یک کار مقدّس است؛ این را با کار هنری، با نوشتن کتاب، با ساختن فیلم، با ساختن شعر، با انواع و اقسام شیوههای تأثیرگذاری، بایستی برنامهریزی کرد و انجام داد» (مقام معظم رهبری دامت برکاته).
سروران گرامی؛ اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان،
سلام علیکم.
احتراما به اطلاع کلیۀ اعضای هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان کشور می رساند، جلسۀ هماندیشی نمایندگان همسانسازی کشور پنجم آذرماه (۱۴۰۰) برگزار گردید و با اکثریت آرای نمایندگان حاضر، مصوب گردید که؛
نمایندگان همسانسازی کشوری دانشگاه فرهنگیان
پنجم آذر ۱۴۰۰
به نظر می رسد نگاه یکپارچه، عادلانه و متوازن نهادهای تصمیم گیرنده حاکمیتی به اعضای هیأت علمی و همفکری و همافزایی تمامی مراجع و نهادهای سیاستگذار کشور برای تسری این قانون به تمامی ذینفعان اعضای هیأت علمی دانشگاه ها و مؤسسات پژوهشی دستگاههای اجرایی به ویژه اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان به عنوان اساتید معلمان آینده این مرزوبوم، به نحوی که آنان بتوانند از مزایای قانون همسانسازی اعضای هیات علمی بهره مند گردند، راهکاری اثربخش برای برونرفت از بحران کنونی است.
✍️علیرضا حیدری استادیار گروه مطالعات اجتماعی پردیس نسیبه، دانشگاه فرهنگیان
با سلام
متنی بسیار دقیق و موشکافانه بود.
و راه حل درست و دقیقی ارائه کرده بودند.
به ایشان به دلیل اندیشهورزی دقیق و بهروزشان دستمریزاد میگوییم.
عالی بود
سه شنبه است که امروز هیچی نشد
پروین اروجی
چه زمانی میتوانیم زنان قربانی خشونت را قضاوت کنیم؟دکتر محمد منصورنژاد
انتخابات آمریکا؛ اکثریتی که وسوسه شدند و با جار و جنجال همه چیز را به دست گرفتند!کوثر شیخ نجدی
شهوت بلاگری برای ذائقه همهچیزخوار
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 3 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 3