مطامع تازه فرقه رجوی
اولین روز آخرین هفته دیماه ۱۴۰۳ خبر یک ترور در کاخ دادگستری پایتخت تبدیل به سرخط اخبار کشور شد.
روزنامه «ایران» این واقعه را چنین روایت کرده است: ساعت ۱۰:۳۰ شنبه ۲۹ دی آبدارچی ۳۱ ساله ناگهان وارد شعبه ۳۹ در طبقه اول ساختمان شد. او به محض ورود به اتاق در حالیکه حجتالاسلام و المسلمین علی رازینی (رئیس شعبه)، حجتالاسلام والمسلمین محمد مقیسه (مستشار) و مأمور حفاظت حضور داشتند اسلحهای را از زیر لباسش بیرون کشید و شروع به شلیک کرد.
بعد از واقعه ترور گمانهزنیهای مختلفی درباره انگیزه عامل حادثه که دست به خودکشی زد، صورت گرفت. در این میان برخی سیاسیون از «حسام الدین آشنا» مشاور رئیس دولت یازدهم تا «محسن رضایی»، منافقین یا همان «سازمان مجاهدین خلق» را عامل ترور دانستند.
مرتبط:
پسآمد ملاقات چهرههای معترض با رهبران غربی
«مصطفی پورمحمدی» دبیرکل جامعه روحانیت و نامزد انتخابات ریاست جمهوری اخیر هم اظهار داشته «این فرد در جریان اقدام خود شعارهایی درباره منافقین سر داده و نشان داده که عملیات او کاملاً هدفمند و برنامهریزیشده بوده است. پس از اینکه صدای تیراندازی به گوش رسید و مأموران برای دستگیری او اقدام کردند، فرد مهاجم اقدام به خودکشی کرد. البته اطلاعات تکمیلی درباره سوابق، ارتباطات و هدایت احتمالی او از خارج از کشور همچنان در حال بررسی است.»
آنچه این ظن را تقویت میکند قرار گرفتن نام «علی رازینی» در کنار چهرههایی چون مرحوم رئیسی و پورمحمدی در جریان واقعه موسوم به «اعدامهای سال ۶۷» است که پیشتر هم سبب شده بود رازینی هدف عملیات تروریستی قرار گیرد.
گروه تروریستی مجاهدین خلق قضات عالی رتبه جمهوری اسلامی را مسئول صدور احکام اعدام اعضای زندانیاش در تابستان سال ۶۷ و بعد از عملیات «مرصاد» دانسته و برای انتقامجویی دست به ترور چهرههایی مانند شهید «علی صیاد شیرازی» فرمانده عملیات مرصاد و «اسدالله لاجوردی» دادستان انقلاب در دهه ۶۰ زده است.
مجاهدین خلق هر چند طی یکی دو دهه اخیر کوشیده کارنامه تروریستی خود را پاکشویی کند و در نشستهایش در کشورهای غربی خود را به عنوان تنها اپوزیسیون کارآمد نظام جمهوری اسلامی جا بزند اما از مطرح شدن نامش به عنوان سازمانی دارای توان عملیاتی در ایران استقبال میکند خصوصا در شرایطی که انتظار میرود ورود مجدد «دونالد ترامپ» به کاخ سفید همراه با افزایش فشارها بر تهران باشد.
در این زمینه میتوان به نشست سالانه منافقین در پاریس اشاره کرد که چند روز پیش با واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه همراه شد؛ نشستی که نماینده ترامپ در امور اوکراین و روسیه نیز در آن شرکت داشت.
برخی هم میگویند روی کار آمدن «محمد الجولانی» در سوریه منافقین را به طمع انداخته که میتوانند همچون رهبران جدید دمشق با وجود کارنامه تروریستی، مورد وثوق غربیها قرار گیرند و در صورت «تغییر رژیم» برای حضور در آینده ایران امیدواری پیدا کنند. این در حالی است که طی این سالها و با وجود نشستهای پررنگ و لعاب در کشورهای غربی، آمیزهای از مضحکه و تنفر توسط فرقه رجوی بازتولید شده است.
برچسب ها :ترامپ ، ترور ، تروریسم ، جولانی ، رازینی ، رجوی ، سوریه ، لاجوردی ، مجاهدین خلق ، مقیسه ، منافقین
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0