تاریخ انتشار : شنبه 17 خرداد 1404 - 9:15
کد خبر : 21970

دعوای قارون و فرعون در آمریکا

دعوای قارون و فرعون در آمریکا
درباره دلایل این وضعیت در روابط بین رئیس‌جمهوری قدرتمندترین کشور و ثروتمندترین فرد جهان که مدتی رهبری تشکیلاتی به نام «سازمان کارآمدی دولت» را در دست داشت باید در وهله نخست به حذف معافیت مالیاتی خودروهای برقی و تغییر مقررات صنعت خودروسازی که مستقیماً به منافع تسلا لطمه می‌زند اشاره کرد.

در روزهای گذشته، اختلافات میان ایلان ماسک و دونالد ترامپ به اوج خود رسیده است. ریشه این تنش، انتقاد شدید ماسک از لایحه مالیاتی جدید ترامپ بود که به گفته ماسک، نه تنها باعث افزایش بدهی دولت آمریکا می‌شود، بلکه به صنعت خودروهای برقی و شرکت‌هایی مثل تسلا آسیب جدی می‌زند. این انتقادها باعث شد ترامپ تهدید کند که حمایت‌های دولتی و قراردادهای فدرال با شرکت‌های ماسک از جمله تسلا و اسپیس‌ایکس را قطع خواهد کرد و حتی خواستار خروج ماسک از دولت شد.

 

ماجرا فراتر از مسائل اقتصادی رفت و به یک جنگ لفظی و شخصی در شبکه‌های اجتماعی تبدیل شد؛ ماسک ترامپ را به ناسپاسی و دروغ‌گویی متهم کرد و حتی ادعاهایی درباره ارتباط ترامپ با پرونده جفری اپستین مطرح کرد. ترامپ هم ماسک را «دیوانه» خواند و او را به ناراحتی بابت حذف یارانه‌ها متهم کرد.

 

همچنان که اشاره شد، یکی از جنجالی‌ترین بخش‌های این جدال اتهام سنگین ماسک علیه ترامپ درباره ارتباط او با پرونده آزار جنسی کودکان بود. ماسک در شبکه اجتماعی ایکس ادعا کرد که نام ترامپ در اسناد محرمانه پرونده جفری اپستین، سرمایه‌دار معروف و متهم به قاچاق و سوءاستفاده جنسی از کودکان، آمده است و همین موضوع باعث پنهان ماندن بخش‌هایی از این پرونده شده است.

 

 

به گزارش ایران مامن، ماسک هیچ مدرکی برای این ادعا ارائه نکرده و ترامپ هم این اتهام را به شدت رد کرده است. پرونده اپستین مدت‌ها است جنجال‌برانگیز است و نام افراد مشهور زیادی در آن مطرح شده، اما تا امروز هیچ سند رسمی دال بر اتهام مستقیم ترامپ منتشر نشده است. این اتهام، دعوای ماسک و ترامپ را وارد فاز کاملاً شخصی و بی‌سابقه‌ای کرده و احتمالا در آینده فضای سیاسی آمریکا را ملتهب‌تر خواهد کرد.

 

درباره دلایل این وضعیت در روابط بین رئیس‌جمهوری قدرتمندترین کشور و ثروتمندترین فرد جهان که مدتی رهبری تشکیلاتی به نام «سازمان کارآمدی دولت» را در دست داشت باید در وهله نخست به حذف معافیت مالیاتی خودروهای برقی و تغییر مقررات صنعت خودروسازی که مستقیماً به منافع تسلا لطمه می‌زند اشاره کرد. همچنین، اختلاف نظر درباره سیاست‌های مالی، بودجه‌ای و نقش ماسک در دولت ترامپ بعلاوه رقابت بر سر نفوذ سیاسی و قدرت رسانه‌ای، به‌ویژه در شبکه اجتماعی ایکس.

 

ایلان ماسک در پی تنش با ترامپ ۳۴ میلیارد دلار از دارایی شخصی خود را از دست داد.  به گزارش بلومبرگ، این دومین کاهش بزرگ در تاریخ این شاخص است و تنها با افت شدیدتری که ماسک در نوامبر ۲۰۲۱ تجربه کرد قابل مقایسه است. با این حال، ماسک همچنان با حدود ۳۳۴ میلیارد دلار دارایی خالص، ثروتمندترین فرد جهان است.

 

با توجه به شدت یافتن حملات لفظی و تهدیدهای اقتصادی از هر دو طرف، بعید است این اختلاف به‌زودی حل شود. احتمال دارد دولت ترامپ محدودیت‌هایی برای شرکت‌های ماسک اعمال کند و در مقابل، ماسک با افشاگری و حمایت از مخالفان ترامپ، فشار را افزایش دهد. این جدال می‌تواند هم بر بازار سهام و هم بر فضای سیاسی آمریکا تأثیر بگذارد.

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مداد مشکی

کسب‌وکار
تبلیغات