وضعیت موجود
جریان اصولگرای ارزشی در جمهوری اسلامی به لطف و برکت «نظارت استصوابی» شورای نگهبان توانسته است قدرت سیاسی یکدست را در اختیار داشته باشد و بر عرصه ها، ارکان و ساختارهای سیاسی، مذهبی و اجتماعی و فرهنگی و آموزشی و ورزشی و اقتصادی ایران، حاکمیت و تسلط یابد. این جریان حاکم اما ظرف یک
جریان اصولگرای ارزشی در جمهوری اسلامی به لطف و برکت «نظارت استصوابی» شورای نگهبان توانسته است قدرت سیاسی یکدست را در اختیار داشته باشد و بر عرصه ها، ارکان و ساختارهای سیاسی، مذهبی و اجتماعی و فرهنگی و آموزشی و ورزشی و اقتصادی ایران، حاکمیت و تسلط یابد.
این جریان حاکم اما ظرف یک سال گذشته به ویژه دو ماه و نیم که از جنبش تازه ی زن زندگی آزادی می گذرد به دلیل فقدان کارآمدی و مشروعیت مدنی و مقبولیت مردمی، با بحران ها و چالشهای پیچیده و گوناگونی در عرصه های یاد شده روبرو شده است.
جنبش زنان و نیز جریان جهانی شدن که با ورود شبکههای اجتماعی و فضای مجازی، قدرت یافته اند و گرایش لیبرالی دارند در تعارض جدی با جریان سیاسی حاکم در ایران به ویژه جبهه پایداری هستند.
از یک سو حضور و قدرت یافتن زنان و شبکههای مجازی، این جریان را در تحمیل ساختار فکری، فرهنگی و اجتماعی خود بر جامعه ی متکثر ایران با چالش جدی روبرو کرده است.
از سوی دیگر عرصه اقتصادی به سبب تحریم های بین المللی و وارد نشدن سرمایه و سرمایه گذاران خارجی و کاهش روند تولید و صادرات داخلی، شرایط را برای اقتصاد مطلوب این جریان که با نام اقتصاد اسلامی بیان میشود دشوار کرده است.
افزایش میزان بیکاری و اختلاس، فقر و فساد، تبعیض و تورم، تحقیر و بی عدالتی، گرانی کالا، خدمات ، ارز و مهاجرت نخبگان و نیز کاهش ارزش پول ملی و امید به زندگی از جمله بحران ها، چالش ها و دشواری های حاکمیت و جامعه ی امروز ایران است.
دوم آذر ۱۴۰۱
برچسب ها :امیدواری ، ایران مامن ، بیکاری ، تحریم ، تورم ، جامعه ، جبهه پایداری ، دکتر حسن سلامی ، دلار ، ریال ، زن ، زنان ، سیاست ، شبکه اجتماعی ، فساد ، فقر ، گرانی ، مهاجرت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0